Ολυμπιακός: Στις 21:55 στην Αθήνα ο Ραμόν

Στις 21:55 αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Ραμόν προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στις 21:55 στην Αθήνα ο Ραμόν

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν. Ο 21χρονος μπακ ήθελε σαν… τρελός να παίξει στην Ευρώπη κι έδωσε τα χέρια με τους Πειραιώτες που είχαν στείλει άνθρωπο τους στη Βραζιλία.

Ο Ραμόν όπως αναμενόταν θα βρίσκεται στην Αθήνα απόψε το βράδυ. Στις 21:55 θα πατήσει το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Στον Πειραιά έχουν πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή και θεωρούν πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει από το ταμείο του 1,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.