Ολυμπιακός: Η Αραβία και το ενδιαφέρον για Μπουχαλάκη

Το ενδιαφέρον από τον Περσικό Κόλπο για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη δεν είναι αποκήυμα φαντασίας των ΜΜΕ, αλλά μία πραγματικότητα.

Ολυμπιακός: Η Αραβία και το ενδιαφέρον για Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν είναι στις βασικές επιλογές του Μίτσελ και η αλήθεια είναι πως με την πολυκοσμία στα χαφ, έχει πάει αρκετά πίσω... Βάσει της διαχείρισης που έχει κάνει ο Ισπανός τεχνικός, ο Κρητικός άσος είναι τελευταία επιλογή, πιο πίσω δηλαδή και από τους Σαμασέκου και Κασάμι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ήδη διάφορα για το μέλλον του και ότι μπορεί να προκύψει κάτι! Να συμβεί δηλαδή κάτι ακόμη και άμεσα. Ήδη στον Περσικό Κόλπο το όνομά του «παίζει» δυνατά.

Ο Μπουχαλάκης έχει θαυμαστές στην Αραβία. όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (20/1). Δεν αναφερόμαστε στον Πέδρο Μαρτίνς που είναι στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ και έχει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

Αναφερόμαστε σε μίνιμουμ δύο ομάδες που τον έχουν βάλει στο «σημάδι» και φημολογείται ότι σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν τώρα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Όλα δείχνουν όμως ότι θα φτάσει προσφορά από την Αραβία...

Ποια θα είναι η απάντηση των Πειραιωτών; Αυτό που μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν είναι από τους πιο εύκολους διαπραγματευτές.

Ναι μεν ο Μπουχαλάκης μπορεί να έχει χάσει πλέον τη θέση του στην ενδεκάδα και να είναι μία «ρεζέρβα πολυτελείας» στα χέρια του Μίτσελ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει εύκολα με την πρώτη πρόταση που ενδέχεται να φτάσει.

Οι Άραβες πάντως τον θέλουν... Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να δελεάσουν τους Πειραιώτες και φυσικά τον ίδιο τον Μπουχαλάκη.