Μπότο: «Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλα πρωταθλήματα»

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, μιλώντας σε ιταλικό Μέσο αναφέρθηκε στις αγωνιστικές ικανότητες των Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Μπότο: «Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλα πρωταθλήματα»

Ο Ζοσέ Μπότο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο αναφέρθηκε στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ξεχώρισε τις περιπτώσεις των Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι και Ντάντας.

«Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά είναι… κρυμμένοι γιατί οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους. Στον ΠΑΟΚ έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στην Ιταλία ή ακόμη και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι ο Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, και ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, γεννημένος επίσης το 2003», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους ξένους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Υπάρχουν και ξένοι παίκτες. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τον τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι, γεννηθείς το 2000, τον Ντάντας, επίσης γεννηθείς του 2000 που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα ή ο Φιλίπε Σοάρες που είναι γεννημένος το 1999. Όλοι είναι ήδη στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά έχουμε και άλλους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε ηλικία και δυνατότητες είναι οι καλύτεροι»