Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις και οι περιπτώσεις Σισέ, Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός «αδειάζει» το ρόστερ του, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει και αναμένεται να περάσουν κι άλλοι την πόρτα της εξόδου.

Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις και οι περιπτώσεις Σισέ, Ρέαμπτσιουκ

Το πρώτο που είχε ζητήσει ο Μίτσελ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν να μειωθεί το ρόστερ προκειμένου να μπορεί να δουλέψει καλύτερα στον Ρέντη. Και είναι γεγονός πως όταν έφτασε στην Ελλάδα βρήκε αρκετούς στον Ρέντη γεγονός που έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά του.

Ήδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και έχουν φύγει ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές. Οι εκκαθαρίσεις δεν έχουν τελειώσει στον Ολυμπιακό και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου κι άλλοι παίκτες. Για κάποιους, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο σίγουρα όπως φάνταζαν πριν μερικές ημέρες.

Σίγουρα ο Αγκιμπού Καμαρά θα φύγει δανεικός όπως ήταν ο προγραμματισμός από την προετοιμασία στην Εστεπόνα. Είναι μία περίπτωση, όμως, που θέλει ειδικούς χειρισμούς, διότι στον Πειραιά επιθυμούν ο παίκτης εκεί που θα πάει να παίζει, διότι το ζητούμενο είναι να εξελιχθεί.

Από 'κει και πέρα, όμως, στην ίδια μοίρα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές όπως ο Σισέ και ο Ρέαμπτσιουκ. Ποια είναι τα δεδομένα, όμως, γι' αυτούς τους δύο. Για τον Σισέ υπάρχει η φήμη ότι η Σαλερνιτάνα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Ολυμπιακός για να τον δώσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ ο Μίτσελ δεν «καίγεται» να φύγει ο Σενεγαλέζος, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάποιος κεντρικός αμυντικός.

Για τον Μολδαβό τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Ολυμπιακός θέλει 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό. Η Στρασμπούρ πράγματι πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη με αποτέλεσμα και ο ίδιος να είναι ικανοποιημένος με αυτή την προοπτική, αλλά το θέμα είναι να πει το "ναι" και ο Ολυμπιακός.

Για τον Ρέαμπτσιουκ και τον Σισέ η κατάσταση πλέον είναι πιο μπερδεμένη. Όσον αφορά στον Ουί Τζο το πιο πιθανό είναι πως θα φύγει μέχρι το τέλος του μηνα.