Ολυμπιακός: Το αντίο του Ραμόν και η Μπράγκα

Ο Ραμόν ετοιμάζεται για το ταξίδι του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ ήδη αποχαιρέτισε τους φίλους του στη Βραζιλία.

Ολυμπιακός: Το αντίο του Ραμόν και η Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός, ο Ραμόν και η Φλαμένγκο έχουν δώσει τα χέρια και η μεταγραφή του νεαρού μπακ αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά εντός του σαββατοκύριακου, δηλαδή να γίνουν και οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 21χρονος μπακ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή το βράδυ και ήδη στη Βραζιλία έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τη μετακίνηση του στον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Από την πρώτη στιγμή η Φλαμένγκο θέλησε να κρατήσει ένα ποσοστό του Ραμόν, διότι θεωρεί πως είναι παίκτης που θα πωληθεί στο μέλλον και στόχος της είναι να έχει όφελος από μία τέτοια συμφωνία.

Ο ίδιος, πάντως, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ήδη στα social media έχει αναρτήσει φωτογραφίες με φίλους του, οι οποίες δείχνουν αποχαιρετιστήριες.

Πρόσφατα ο Ραμόν είχε φτάσει μία ανάσα από τη μετακίνηση του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα η Μπράγκα ήταν η ομάδα που είχε ενδιαφερθεί σοβαρά για την απόκτηση του και μάλιστα φερόταν να τα έχει βρει με τη Φλαμένγκο για να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς. Τελικά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή και ο ποδοσφαιριστής έμεινε στη «Φλα». Ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη και μάλιστα υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών.