Ολυμπιακός: Παίρνει το αριστερό μπακ της Φλαμένγκο - Ανοιχτό και για άλλη προσθήκη αν φύγει ο Όλεγκ

Τελειωμένη θεωρούν στη Βραζιλία τη μετακίνηση του Ραμόν από την Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό. Ανοιχτό και για ακόμη ένα αριστερό μπακ, αν αποχωρήσει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις ομάδες.

Ολυμπιακός: Παίρνει το αριστερό μπακ της Φλαμένγκο - Ανοιχτό και για άλλη προσθήκη αν φύγει ο Όλεγκ

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο θα είναι το... πρώτο αριστερό μπακ που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο 22χρονος θα συναντηθεί στην Ελλάδα με το πρώην... δεξί μπακ της Φλαμένγκο και νυν του Ολυμπιακού Ροντινέι.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ραμόν Ράμος Λίμα (γεννημένος στις 3/3/2001) θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία του είναι 2,5 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν συζητάει για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά για αγορά του από τη Φλαμένγκο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Έχει... ψωμί η υπόθεση Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει απορρίψει δύο προτάσεις για τον Ρέαμπτσιουκ. Η μία ήταν από την Μπολόνια (δανεισμό με οψιόν αγοράς) και η δεύτερη από τη Στρασμπούρ (αγορά από τώρα). Μάλιστα, η ομάδα του Στρασβούργου φέρεται να κατέθεσε προσφορά 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και η απάντηση που πήρε από τον Ολυμπιακό ήταν ότι δεν τον δίνει με λιγότερο από 4 εκατομμύρια. Αυτά τα ποσά τα δημοσίευσαν τα γαλλικά ΜΜΕ και δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Όπως έγραψε και χθες το «ΦΩΣ», ο Ρέαμπτσιουκ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και ακόμη μίας ομάδας. Υπήρχε στο παρελθόν σενάριο για τη Στουτγκάρδη, αλλά υπάρχει και ένα κλαμπ από την Ιταλία που φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Ολυμπιακό. Έχει ακόμα πολλά «ψωμί» η υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ.

Γίνεται αντιληπτό ότι δε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μολδαβός, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός αριστερού μπακ, που δεν αποκλείεται να είναι και το... βασικό, αφού οι πρωταθλητές φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους την περίπτωση του Λάτο της Βαλένθια.