Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι βάζουν στο «κόλπο» και τον Ατιγιάτ - Αλάχ

Ο πρώην παίκτης του Βόλου, Γιαχία Ατιγιάτ - Αλάχ στο στόχαστρο των Ολυμπιακού, Μονπελιέ και Μπεσίκτας, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι βάζουν στο «κόλπο» και τον Ατιγιάτ - Αλάχ

Μετά τον Σουλεϊμάν Ντουμπιά και τον Ζορντάν Αμαβί, ένα νέο όνομα προέκυψε από την Γαλλία για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Γιαχία Ατιγιάτ - Αλάχ. Ο 27χρονος Μαροκινός μπακ είχε παίξει στο πρόσφατο Μουντιάλ, όπου η Εθνική του τα πήγε περίφημα.

Τώρα αγωνίζεται στην Γουιντάντ Καζαμπλάνκας (έχει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Μαρόκο) και σύμφωνα με τους Γάλλους, είναι βασική επιλογή της Μονπελιέ, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία μαζί του.

Σε εκείνο το σημείο και με αφορμή το ενδιαφέρον της Μονπελιέ, οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας.

Ο Ατιγιάτ - Αλάχ είχε περάσει ένα εξάμηνο και από τον Βόλο, από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020 και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Έκανε ένα καλό Μουντιάλ και το όνομά του τώρα εμπλέκεται μεταξύ άλλων και με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση του Τόνι Λάτο από την Βαλένθια. Αν δεν τους «κάτσει ο Λάτο, τότε προτεραιότητά τους θα είναι ένας μπακ που θα έχει εμπειρία από την Ευρώπη και κυρίως θα αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο τώρα. Αυτό τουλάχιστον προέκυπτε προ ημερών από το ρεπορτάζ.

Την Τρίτη (17/1) προέκυψε το όνομα του Ατιγιάτ - Αλάχ από την Γαλλία. Μένει να φανεί αν έχει τελικά βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.