Ολυμπιακός: Ο Άρης και ο Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε δώσει πρόκριση στον Ολυμπιακό επί του Άρη με το γκολ στο «Βικελίδης» και περιμένει να έχει ρόλο στα ματς που ακολουθούν. 

Ολυμπιακός: Ο Άρης και ο Μπουχαλάκης

Σε μια χρονιά που είχε κάνει τον Άρη να μην τον ξεχνά με τίποτα, πρόπερσι, καθώς είχε βάλει τα δύο γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (από σέντρες του Φορτούνη) και είχε δώσει την πρόκριση στο Κύπελλο (ξετρυπώνοντας από το δοκάρι του Κουέστα), ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπορεί να έχει ξανά την ευκαιρία του. Είτε στο Φάληρο είτε στο «αγαπημένο» του «Κλ. Βικελίδης» στη ρεβάνς.

Στα τωρινά ματς Κυπέλλου με τον Άρη, στα οποία ο Μίτσελ «ανοίγει» το ρόστερ, ο Μπουχαλάκης περιμένει ότι θα έχει ξανά ρόλο και θα κάνει καλά παιχνίδια. Ο Μίτσελ τον είχε στην αποστολή με τον Άρη για το πρωτάθλημα, αλλά δεν τον συμπεριέλαβε στην 20αδα, ενώ στο προηγούμενο ματς για το Κύπελλο, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον είχε βάλει βασικό αλλά ως τρίτο στόπερ.

Με βασικούς Εμβιλά και Χουάνγκ, αλλά και Σαμασέκου, Κασάμι στον άξονα, η θέση του διεθνούς μέσου δεν είναι πλέον τόσο ισχυρή στο πλάνο όσο παλιότερα. Όμως είναι παίκτης που έχει μεγάλη εμπειρία και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βοηθήσει, ειδικά σε παιχνίδια σαν αυτά του Κυπέλλου. Με τον Μίτσελ να τον έχει στο μυαλό του για τον αγώνα της Τετάρτης (18/1)