Ολυμπιακός: Η ιδέα με Ντουμπιά που ρίχνουν οι Γάλλοι στο τραπέζι

Ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ εμφανίστηκε ξανά σε μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η ιδέα με Ντουμπιά που ρίχνουν οι Γάλλοι στο τραπέζι

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Ο Τόνι Λάτο εξακολουθεί να είναι η «καψούρα» του Μίτσελ, ο οποίος έχει συχνή τηλεφωνική επαφή μαζί του για να του εξηγήσει ποιο είναι το πλάνο του. Για αυτό το λόγο άλλωστε, ο Ισπανός μπακ της Βαλένθια έχει «ψηθεί» με τη μετακίνησή του στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι στο χέρι του να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να του δώσει χρόνο και να τον περιμένει, αν παραστεί ανάγκη, ακόμα και έως τις 31 Ιανουαρίου! Από τη στιγμή που τον ζήτησε ο προπονητής, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των Πειραιωτών να την παλέψουν την περίπτωση του Λάτο.

Παράλληλα, εξετάζει κι άλλους αριστερούς μπακ που έχουν πέσει στο τραπέζι. Λέγεται ότι έχει «σταμπάρει» δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν είναι περίπτωση Σουάζο που δεν είχε εμπειρία από την Ευρώπη.

Τις τελευταίες μέρες οι Γάλλοι βάζουν στο «παιχνίδι» τον Σουλεϊμάν Ντουμπιά. Ο 26χρονος Ιβοριανός με γαλλικές ρίζες ανήκει στην Ανζέ και έχει συμβόλαιό μαζί της έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι Γάλλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ντουμπιά έχει τεθεί υπόψη του Μίτσελ και εξετάζεται. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από κάπου ότι όντως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας εκ των μπακ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός από τις ευρωπαϊκές Λίγκες.

Ας το κρατήσουμε, όμως, το όνομά του γιατί είχε ακουστεί και πριν από δύο μήνες. Συγκεκριμένα, την περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» έκλειναν το «deal» με τον Ροντινέι.