Ολυμπιακός: Τίποτα δεν έχει στα χέρια του ο Σισέ, ποια η διαχείριση του Μίτσελ

Ο Παπέ Σισέ εξακολουθεί να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα στα χέρια του και ο Μίτσελ αναμένεται να τον ενεργοποιήσει περισσότερο.

Ολυμπιακός: Τίποτα δεν έχει στα χέρια του ο Σισέ, ποια η διαχείριση του Μίτσελ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακουγόταν έντονα πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ, ότι θα απασχολούσε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό ως προς το «δώσε», ήταν αδιαμφισβήτητα ο Παπέ Σισέ.

Μάλιστα, από τον Νοέμβριο είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που τον είχαν συνδέσει με ομάδες από την Γαλλία, την Ιταλία και την Τουρκία.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ πέρασε από διάφορες φάσεις τους τελευταίους μήνες στον Ολυμπιακό, καθώς έφτασε στο σημείο να προπονείται με ποδοσφαιριστές που δνε υπολογίζονταν από τον Μίτσελ (Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ κλπ). Επέστρεψε τελικά στις προπονήσεις και αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τις τελευταίες μέρες το όνομά του εμπλέκεται πάλι σε διάφορα σενάρια, τα οποία προέρχονται από την Ιταλία και τον εμφανίζουν να ξαναβρίσκεται στα «ραντάρ» της Τορίνο.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα στα χέρια του για τον Σισέ. Δεν έχει έρθει κάποια προσφορά που να μπει ο πρωταθλητής Ελλάδας σε διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Ο Μίτσελ με την κίνησή του να του δώσει φανέλα βασικού στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, δείχνει ότι σιγά-σιγά επιδιώκει να τον ξαναβάλει στο «κάδρο», έτσι ώστε να αξιοποιήσει όλα τα «όπλα» που έχει στη φαρέτρα του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση, τότε μπορεί να συζητηθεί. Όσο δεν έρχεται προσφορά, όμως, ο Μίτσελ θα κοιτάξει να τον εκμεταλλευτεί.