«Η Στρασμπούρ κατέθεσε πρόταση για Ρέαμπτσιουκ»

Η Στρασμπούρ ενδιαφέρεται για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μάλιστα στη Γαλλία αναφέρουν πως κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό.  

«Η Στρασμπούρ κατέθεσε πρόταση για Ρέαμπτσιουκ»

Σύμφωνα με το «DNA France», η Στρασμπούρ κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ.

Η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για κανονική μεταγραφή με αγορά του παίκτη από τώρα αντί 2,5 εκατ. ευρώ σε αντίθεση με τον δανεισμό με οψιόν που προσφέρει η Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο δεν δέχθηκε την πρόταση αυτή της Στρασμπούρ και ζητάει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει παίκτη, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Κι άλλη ιταλική ομάδα για Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κάνει «γκελ» στην Ιταλία. Χθες (16/1) οι γείτονες τόνισαν ότι απορρίφθηκε πρόταση της Μπολόνια για δανεισμό του έως το καλοκαίρι με οψιόν 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενδεχομένως οι Ιταλοί να το έγραψαν με καθυστέρηση, καθώς οι «ροσομπλού» εδώ και μέρες αφήνουν να εννοηθεί στους ρεπόρτερ τους ότι δεν θα φτάσουν τα 4 εκατομμύρια που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Βέβαια, οι Πειραιώτες φέρονται να ζητούν 5 εκατομμύρια. Εκείνο που έχει αξία να τονίσουμε είναι ότι για τον Ρέαμπτσιουκ δεν υπάρχει μόνο η Μπολόνια. Υπάρχει κι άλλη ιταλική ομάδα που ψάχνεται με την περίπτωσή του.

Προχθές είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο για τη Σαλερνιτάνα, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερη βάση. Στο ματς με τον Άρη βρισκόταν στις εξέδρες «κατάσκοπος» της Τζένοα.

Η ομάδα της Γένοβας κοιτάζει για αριστερό μπακ, αλλά δεν είναι και από τις πιο φερέγγυες ομάδες ως προς τα οικονομικά.

Το θέμα του Ρέαμπτσιουκ παραμένει πάντοτε ανοικτό, είτε για την Μπολόνια που δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει είτε για το δεύτερο ιταλικό κλαμπ που φαίνεται να έχει μπει στο «παιχνίδι».