ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ, αλλά χωρίς Φιλίπε Σοάρες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ο Φελίπε Σοάρες ακολούθησε και τη Δευτέρα (16/1) ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να απουσιάσει από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (18/1) για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ, αλλά χωρίς Φιλίπε Σοάρες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ντιέγκο Μπίσεβαρ να επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό (16/1), στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, ο Φελίπε Σοάρες συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μείνει εκτός. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης, Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο και ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης είναι εκτός μετά την επέμβαση αποκατάστασης ζυγωματικού στην οποία υποβλήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Η προπόνηση του Δικέφαλου του Βορρά πραγματοποιήθηκε μετά από ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και περιείχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι σε δύο γκρουπ, με το ένα να δουλεύει με την ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και το άλλο στα τελειώματα, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.