Ο ένας... ναρκωτικό του άλλου - Η σχέση εξάρτησης Γκερέρο - Φορτούνη φέρνει γκολ στον Ολυμπιακό

Τα πρώτα βιολιά της «ερυθρόλευκης» ορχήστρας με συμβολή σε περισσότερα από τα μισά γκολ που έχει πετύχει όλη η ομάδα

Ο ένας... ναρκωτικό του άλλου - Η σχέση εξάρτησης Γκερέρο - Φορτούνη φέρνει γκολ στον Ολυμπιακό

Η ορχήστρα δουλεύει καλά. Και για να δουλέψει καλά απαιτείται χημεία. Στην προκειμένη περίπτωση μια χημεία που μοιάζει με ναρκωτικά. Μια σχέση εξάρτησης που έχει ήδη δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Κώστα Φορτούνη και φέρνει γκολ στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα στο ΦΩΣ ο Γιώργος Στασινόπουλος, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι δεν τρέλανε τον κόσμο. Περισσότερο χλευάστηκε παρά χειροκροτήθηκε η μεταγραφή του. Από την άλλη υπάρχει και ο Κώστας Φορτούνης για τον οποίο γράφονται ύμνοι και όχι άδικα. Είναι καλύτερο από πέρυσι, στο γήπεδο βγάζει ηγετική αύρα και είναι πιο αθλητικό.

Η αναφορά στους δύο έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν δέσει απόλυτα ο ένας με τον άλλο τόσο καλά που πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο Μαρτίνς να τους αλλάξει.

Ο ένας πλέον εξαρτάται από τον άλλο. Ο Φορτούνης δεν είναι ο παίκτης που μαρκάρει αν και φέτος το προσπαθεί και αυτό. Ο Γκρέρο όμως τρέχει και για τους δυο και πλέον ο Θεσσαλός είναι πιο ελεύθερος να δημιουργήσει.

Ο Γκερέρο από την άλλη έχει στήριγμα τον Έλληνα διεθνή και γι' αυτό στάζει... μέλι για τον Φορτούνη που του σερβίρει γκολ.

Η ορχήστρα λοιπόν δουλεύει καλά και τα δύο... βιολιά, Φορτούνης και Γκερέρο έχουν συνολικά συμβολή στα τα 11 από τα 17 γκολ του Ολυμπιακού στα έξι επίσημα φετινά ματς. Ο Γκερέρο έχει σκοράρει τέσσερις φορές, ο Φορτούνης τρεις ενώ έχει δώσει και τέσσερις ασίστ.