Τσιντώντας: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να κερδίσουμε στην Τούμπα»

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης σε συνέντευξή του μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ, τη σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε και στο Champions League.

Τσιντώντας: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να κερδίσουμε στην Τούμπα»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας παραχώρησε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσει στην Τούμπα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Επίσης μίλησε για το Champions League, το ματς της Τετάρτης με τον Άγιαξ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25άχρονος τερματοφύλακας:

Για το αν η διακοπή θα επηρεάσει την ΑΕΚ: «Δεν νομίζω. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θεωρώ πως η διακοπή μάς βοήθησε, ξεκουραστήκαμε, δουλέψαμε και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με τον Άγιαξ: «Το Champions League είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε κάθε παιχνίδι, να το κοιτάξουμε ξεχωριστά κι όχι να κάνουμε σχέδια, όπως η πρόκριση. Αν κοιτάξουμε παιχνίδι-παιχνίδι όπως πέρσι, πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή κατάληξη».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα: «Εννοείται, έχουμε την ποιότητα, τη θέληση και δουλεύουμε όλοι μαζί πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε και πάλι».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ένταση που υπάρχει από πέρσι: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, η δουλειά μας είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε εξωαγωνιστικά. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και μπορούμε να κερδίσουμε το ματς στη Θεσσαλονίκη. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής, δεν υπάρχει δυσκολία».

Για τη στάση του κόσμου: «Τον ευχαριστούμε πολύ όλο αυτό το διάστημα που είναι κοντά μας. Θεωρώ πως η παρουσία του είναι καταλυτική, ώστε να καταφέρουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Τον ευχαριστούμε πολύ και θέλουμε να είναι και στη συνέχεια κοντά μας».