«Η Σαλερνιτάνα για Ρέαμπτσιουκ»

Και η Σαλερνιτάνα φέρεται να ασχολείται με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αφού η Μπολόνια δεν σκοπεύει να δώσει τα 4 εκατ. ευρώ.

«Η Σαλερνιτάνα για Ρέαμπτσιουκ»

Η ιστορία με τον αριστερό μπακ δεν έχει κλείσει ακόμα για τον Ολυμπιακό, όμως, οι Πειραιώτες φουλάρουν τις μηχανές τους για να κλείσει άμεσα το ζήτημα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί και ομάδα να αγοράσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ. Η Μπολόνια είναι η ομάδα που έχει ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωση του και η οποία έχει κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα οι «ροσομπλού» δεν τα βρίσκουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εάν δεν αλλάξει κάτι για τη Μπολόνια φαίνεται να τελειώνει το θέμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Κι αυτό συμβαίνει, διότι δεν μπορεί να καλύψει τα 4 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι στο… κόλπο μπαίνει και η Σαλερνιτάνα μία άλλη ιταλική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ασχολείται με την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και πως σύντομα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Στη Σαλερνιτάνα τεχνικός διευθυντής είναι Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος είχε διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.