Ολυμπιακός: Το σερί που… χτίζει ο Μίτσελ με την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Μίτσελ ετοιμάζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Το σερί που… χτίζει ο Μίτσελ με την ενδεκάδα

Για να φτάσει κανείς στο πρωτάθλημα χρειάζεται να πάρει νίκες σε όλα τα ματς και με όλους τους αντιπάλους. Υπάρχουν, όμως και νίκες που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία. Ματς όπως αυτό με τον Άρη που θα παίξει ο Ολυμπιακό την Κυριακή (15/1, 19:30) το βράδυ έχουν άλλη βαρύτητα.

Όπως και να 'χει ο αντίπαλος είναι της πρώτης πεντάδας, επομένως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ πιο δύσκολος και αξία της νίκης σημαντικότερη. Και πάλι τρεις βαθμοί θα μπουν στο σακούλι για τον Ολυμπιακό, αλλά ψυχολογικά η ομάδα του Πειραιά θα έχει δείξει ότι πράγματι κάτι έχει αλλάξει μετά το Μουντιάλ.

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο και ενόψει του Άρη, αλλά και πολύ περισσότερο της Τούμπας άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το πώς θα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Και ο ίδιος το άφησε ανοιχτό να προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με τον Άρη.

Για να έχουμε αλλαγή στην ενδεκάδα θα πρέπει να προκύψει κάποιο απρόοπτο με κάποιον ποδοσφαιριστή. Κατά τα άλλα ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να αλλάξει πρόσωπα και πολύ περισσότερο δεν σκοπεύει να αλλάξει σχήμα. Έτσι πηγαίνουμε για πρώτη φορά να δούμε σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος ακριβώς την ίδια ενδεκάδα. Και ο Μίτσελ είναι της λογικής πως από τη στιγμή που του βγαίνει αυτό το σχήμα δεν έχει λόγο να το αλλάξει.

Κατά τα άλλα όσον αφορά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός μετά την τελευταία προπόνηση, αυτή δεν έχει μέσα τους Σισέ, Βαλμπουενά και Ουί Τζο. Όλοι τους έπαιξαν με τον Ατρόμητο, αλλά δεν περίμενε κανείς πως θα έμπαιναν τόσο δυνατά στο… κόλπο. Ο Σενεγαλέζος, πάντως, είχε σκοράρει πέρσι κόντρα στον Άρη στο 1-0 του πρωταθλήματος, ενώ στο 2-1 των πλέι οφ στο Φάληρο είχε γκολ και ασίστ.

Όσον αφορά στην ιστορία του Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι και τόσο απλή. Ο Ολυμπιακός διαψεύδει και δεν το κάνει για τους τύπους, αλλά γιατί έτσι είναι. Δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να μπει σε διαδικασία συζήτησης για να φύγει ο Κολομβιανός. Το τι θα συμβεί το καλοκαίρι είναι μία άλλη ιστορία και μέχρι τότε υπάρχει αρκετός χρόνος.