Ολυμπιακός: Το... χαβά τους για Χάμες και Γαλατά

Επιμένουν όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στην Ισπανία ότι η Γαλατασαράι θα κάνει το παν για να πάρει τον Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Το... χαβά τους για Χάμες και Γαλατά

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν και με την προοπτική ανανέωσης, αλλά η Γαλατά εξακολουθεί να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ.

Τα πρόσφατα ρεπορτάζ στην Τουρκία συνεχίστηκαν το Σάββατο (14/1) και στην Ισπανία, σχετικά με την πρόθεση της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος, με την προσθήκη στις πληροφορίες ότι έχει γίνει επαφή της Γαλατά με τον Ζόρζε Μέντες προκειμένου να μεσολαβήσει ο μεγαλοατζέντης και να γίνει τώρα η μεταγραφή. Σημειώνουν πάντως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα σκοπό να πουλήσει τον Χάμες και ότι σκέφτεται να τον κρατήσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φαίνεται πάντως δεδομένο ότι η Γαλατά το παλεύει για τον Κολομβιανό, αλλά όλη αυτή η υπόθεση παραμένει ξεκάθαρα στο χέρι της ελληνικής ομάδας. Στην Τουρκία υπήρξαν και δημοσιεύματα με τα οποία η Γαλατά τα έχει βρει με τον Χάμες και προσπαθεί να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.