Άρης: Το πλάνο του Πάρντιου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Άλαν Πάρντιου έχει καταστρώσει το σχέδιο του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραισκάκης" την Κυριακή (15/1, 19:30).

Άρης: Το πλάνο του Πάρντιου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης ετοιμάζεται τις δύο συναπτές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, σε πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος, με την αρχή να γίνεται για την 18η αγωνιστική της Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (15/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD), και τον Άλαν Πάρντιου να έχει καταστρώνει το πλάνο του.

Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη έχει την χαρά να υπολογίζει κανονικά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βλάντιμιρ Νταρίντα αλλά και τον Λουίς Πάλμα, ενώ κανονικά θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς προ ημερών και έκανε την πρώτη του συμμετοχή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει τον Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπράντλεϊ Μαζικού αντί του Πίρσμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στα δεξιά Οντουμπάζιο και Εμπακατά, διεκδικούν την θέση με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.

Μπροστά τους, υπάρχει η σκέψη ο Άρης να παραταχθεί με τρία χαφ τα οποία θα είναι ο Νταρίντα, ο Νταμπό και ο Ετέμπο, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί τελικά με 2 κεντρικά χαφ τότε βάζει υποψηφιότητα και ο Μανού Γκαρθία ή ο Ματέο Γκαρσία, τον οποίο ο Άγγλος τεχνικός θέλει να χρησιμοποιεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στα άκρα της επίθεσης, ο Μαντσίνι θα είναι δεδομένα στην βασική ενδεκάδα με τους Καμάτσο και Πάλμα να μπαίνουν στο "κόλπο", ωστόσο όλα θα κριθούν από την ετοιμότητα του επιθετικού από τις Ονδούρες.