Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ, ο Λάτο και η Μπολόνια που φέρεται να θέλει και τους δύο!

Μία περίεργη μεταγραφική ιστορία πίσω από την σφοδρή επιθυμία της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ και του Ολυμπιακού για τον Λάτο.

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ, ο Λάτο και η Μπολόνια που φέρεται να θέλει και τους δύο!

Καλά κρατεί το... θρίλερ για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό. Το «έρχεται-δεν έρχεται» του Γκάμπριελ Σουάζο, η επιθυμία της Μπολόνια να κλείσει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα τον Ρέαμπτσιουκ και η κάψα του Μίτσελ για τον Τόνι Λάτο έχει προκαλέσει ένα περίεργο μεταγραφικό «ντόμινο».

Πώς έχουν τα πράγματα; Η Μπολόνια προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, έτσι ώστε να πέσουν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Μολδαβό μπακ. Τις θεωρούν υπερβολικές (σ.σ.σ κάποιες πηγές κάνουν λόγο για 5 εκατομμύρια και άλλες για 4εκ. ευρώ) και για αυτό το λόγο έχουν «παγώσει» προς το παρόν οι συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, το... κολπάκι που φαίνεται ότι έχει κάνει η Μπολόνια για να «τσιτώσει» τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να πει το «ναι» για τον Ρέαμπτσιουκ, είναι ότι εντελώς ξαφνικά λάτρεψε τον Τόνι Λάτο.

Ο Ισπανός μπακ που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μίτσελ, εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία ως ένας από τους στόχους της Μπολόνια εφόσον δεν της «κάτσει» η περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ!

Για κάποιους λοιπόν είναι ένα μέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό να αποδεχθεί την προσφορά της για τον Μολδαβό, επειδή το λένε πλέον και στην Ιταλία, ότι ακόμα κι αν μείνει ο Ρέαμπτσιουκ στο λιμάνι, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ήθελαν ακόμη έναν αριστερό μπακ και δη τον Λάτο.

Μένει να δούμε πώς θα κάτσει η... μπίλια κι αν τελικά θα γίνουν οι ανακατατάξεις σε Ολυμπιακό, Μπολόνια και φυσικά Βαλένθια εφόσον φύγει ο Λάτο.