Τούρκικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην Μπεσίκτας πλέον ο Σουάζο»

Σύμφωνα με τους γείτονες, η Μπεσίκτας βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά από κάθε άλλον για να αποσπάσει την υπογραφή του Γκάμπριελ Σουάζο.

Τούρκικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην Μπεσίκτας πλέον ο Σουάζο»

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η υπόθεση του Γκάμπριελ Σουάζο θα εξελισσόταν σε «θρίλερ». Ή γενικότερα η υπόθεση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Ο Σουάζο βρισκόταν σχεδόν με τα δύο πόδια στο λιμάνι. Απέμενε μόνο να πέσουν οι υπογραφές και να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της πλευράς του παίκτη που εκκρεμούσαν και δεν ολοκληρώθηκαν θετικά.

Κάπου εκεί μπήκαν στη μέση και οι Τούρκοι, με την Μπεσίκτας να θέλει σαν τρελή τον παίκτη. Εσχάτως, εμφανίστηκε και η Φενέρμπαχτσε.

Πού βρίσκεται τώρα η συγκεκριμένη υπόθεση; Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα δίνει όλα για να πάρει «εδώ και τώρα» τον Τόνι Λάτο, με την Βαλένθια ακόμη να είναι διστακτική.

Ο δε Σουάζο εμφανίζεται - σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ - να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την Μπεσίκτας. Ένα... αλαλούμ με λίγα λόγια. Βέβαια, κοντά εμφανιζόταν τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Μπεσίκτας τις προηγούμενες μέρες, αλλά ακόμη εξακολουθεί να βρίσκεται στο μακρινό Σαντιάγο της Χιλής.

Οι Τούρκοι πάντως ισχυρίζονται ότι βάσει των δεδομένων που υπάρχουν στην παρούσα φάση, η Μπεσίκτας έχει τον πρώτο λόγο για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη. Για να δούμε λοιπόν πώς θα καταλήξει η υπόθεση, η οποία παραμένει ανοικτή ασχέτως αν ο Ολυμπιακός δείχνει να την έχει πάει στο... περιθώριο.