Ποιά είναι τα ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Από την ημέρα που ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός η μεγάλη του δύναμη ήταν ο κόσμος του που βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, στα εύκολα και πολύ περισσότερο στα δύσκολα.

Ποιά είναι τα ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα προσπαθώντας να την βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι φίλοι των Πειραιωτών εξαφανίζουν τα εισιτήρια διαρκείας δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους και παράλληλα δίνοντας μία συνέχεια στα ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας που καταγράφονται στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός οδεύει και φέτος σε νέο ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, δείγμα της αγάπης του κόσμου για την ομάδα του. Μια ομάδα που φέτος εμφανίζεται με ολικό λίφτινγκ και σαφώς πιο «δουλεμένη».

Το πρώτο ρεκόρ του Ολυμπιακού στα διαρκείας του Γ. Καραϊσκάκης συνέβη τη σεζόν 2006-2007. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαθέσει στους οπαδούς τους 18.250 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που κατάφερε να αντέξει στην πρώτη θέση μέχρι τη σεζόν 2015-2016, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πουλήσει 21.171 εισιτήρια διαρκείας.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε κληρωθεί στους ομίλους του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Το άκουσμα της είδησης ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα πατούσε το «χαλί» του "Γ. Καραϊσκάκης", είχε αναγκάσει περισσότερους από 21.500 οπαδούς να προμηθευτούν μια κάρτα διαρκείας και να καταγραφεί έτσι ένα νέο ρεκόρ.

Φέτος ο Ολυμπιακός έχει πουλήσει ήδη 19.000 κάρτες διαρκείας. Το μεγάλο στοίχημα των Πειραιωτών πλέον είναι να ξεπεράσουν τις 21.500 της περσινής σεζόν και οι ενδείξεις που έχουν δείχνουν ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Λίγο η καλή εικόνα του Ολυμπιακού, λίγο η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ και η κλήρωση με... άρωμα Champions League και δεν αποκλείεται να έχουμε νέο ρεκόρ στα διαρκείας των Πειραιωτών.