Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανιώνιο και στο ματς της 4ης αγωνιστικής θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Ένα σοβαρό θέμα τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Οι απόψεις είναι πολλές για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά η ουσία είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια να ξεκινήσουν ξανά οι μετακινήσεις έστω και σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Σμύρνη τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου τον Πανιώνιο (19:30). Οι Πειραιώτες σε αυτό το παιχνίδι θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους.

Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα ανοίξει η θύρα 1 προκειμένου να φιλοξενήσει τους φίλους των «ερυθρόλευκων». Είναι ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να αρχίσουν ξανά οι μετακινήσεις και να γεμίσουν τα ελληνικά γήπεδα.

Ήδη στον κόσμο του Ολυμπιακού προκάλεσε ενθουσιασμό η είδηση ότι θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η τελευταία φορά που οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών σε εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο ήταν το 2006. Δώδεκα χρόνια μετά οι φίλοι των Πειραιωτών θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.