Κρέσπι: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Λεβαδειακό» (vid)

Ο Κρέσπι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τη Λαμία.

Κρέσπι: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Λεβαδειακό» (vid)

Ο Κρέσπι ξεχώρισε στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Λαμία με αποτέλεσμα να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη νίκη των Αρκάδων, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Αρχικά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στην πρώτη της νίκη σε αυτό το νέο έτος. Παρ' όλο που είχαν περάσει κάποιες ημέρες και είχε προηγηθεί και το παιχνίδι με τον Άρη που δεν πήγε τόσο καλά. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου και στο επόμενο ματς που έρχεται να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το γκολ που σημείωσε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα αίσθημα το οποίο δύσκολα μπορείς να περιγράψεις αν δεν το έχεις βιώσει. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που είμαι επιθετικός και γνωρίζουμε όλοι ότι τα γκολ είναι πολύ σημαντικά».

Για το ότι συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τους Αρκάδες ανέφερε ότι: «Είμαι χαρούμενος γι' αυτό κι ελπίζω να γίνουν περισσότερες οι συμμετοχές».

Για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς είπε: «Ελπίζω να μας πάνε τα πράγματα όσο καλά μας πήγαν με τη Λαμία. Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας για να κερδίσουμε αυτό το ματς, γιατί το χρειαζόμαστε πολύ».