Κλάινχαϊσλερ: «Δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα θέλω να τα καταφέρω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Κλάινχαϊσλερ: «Δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα θέλω να τα καταφέρω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εντάχθηκε ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πράσινων».

Για ποιον λόγο διάλεξε τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Μίλησα με τον μάνατζερ μου, με την οικογένεια μου και όλοι υποστήριξαν την επιλογή μου. Είδαμε τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Όσιγιεκ γι΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Έμαθα πολλά εκεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της που με υποστήριξαν. Για την καριέρα μου αυτή είναι μια νέα πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι΄ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για το εάν μίλησε με κάποιον πριν πει το «ναι» είπε: «Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ τους μεγάλους συλλόγους και αυτό κάνω και με τον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον να έρθω εδώ, ξεκίνησα να βλέπω highlights των αγώνων στο Youtube και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και θέλω να το ζήσω το συντομότερο δυνατό».

Για το αγωνιστικό του προφίλ σχολίασε: «Δεν έχει σημασία για μένα σε ποια θέση παίζω. Ας πούμε ότι η προτιμότερη θέση είναι στα άκρα αλλά και στον άξονα. Αλλά το σημαντικό είναι πού θέλει ο προπονητής να παίξω. Μου αρέσει όταν έχω την μπάκα να συγκλίνω και να σουτάρω εάν βρίσκω ανοιχτό χώρο. Μου αρέσει να μάχομαι. Δυνατό μου στοιχείο είναι η νοοτροπία. Επίσης μου αρέσει η κατοχή μπάλας».

Για τον προσωπικό του στόχο με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ήμουν ένα χρόνο στην Μπουντεσλίγκα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού εκεί και είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τώρα ήρθα εδώ και το σημαντικό στην καριέρα μου ήταν να παίξω σε μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Στην καριέρα μου δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα με αυτό το σύλλογο θέλω να κερδίσω τίτλους και στόχους».