ΠΑΟΚ: Καμιά ανησυχία από την μαγνητική του Φιλίπε Σοάρες

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθη ο Φιλίπε Σοάρες δεν είχε κάποια ανησυχητικά ευρήματα κι ο Πορτογάλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Καμιά ανησυχία από την μαγνητική του Φιλίπε Σοάρες

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Φιλίπε Σοάρες ήταν χωρίς κάποιο ανησυχητικό εύρημα και πλέον θα προσπαθήσει να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Φιλίπε Σοάρες υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή από τον αγώνα με την Καλαμάτα (για την φάση των «16» του θεσμού) με έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές, γεγονός που σίγουρα προκάλεσε ανακούφιση στον Πορτογάλο μέσο των Θεσσαλονικέων, αλλά και τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν το προλαβαίνει, ωστόσο έχει πιθανότητες να προλάβει σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ το πρώτο από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο στην Τούμπα.

«Η μαγνητική του Φιλίπε ήταν καθαρή. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό συντηρητικό πρόγραμμα, με στόχο να είναι έτοιμος για τον προημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό", αναφέρει η ανακοίνωση του δικεφάλου του βορρά.

Στον αγώνα πάντως του Σαββάτου με τους Κρητικούς διαθέσιμοι κεντρικοί χαφ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας.