Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν πέφτει στην παγίδα

Για τον Πορτογάλο προπονητή προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο βαθμούς λόγω της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν πέφτει στην παγίδα

Όλες αυτές τις ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα γύρω από τα νέα αποκτήματα και φυσικά τον Γιάγια Τουρέ. Πότε δηλαδή θα παίξουν, πότε θα μπουν με την ομάδα, ποιοι θα είναι βασικοί με τον Αστέρα, τι γίνεται, σε τι κατάσταση βρίσκονται και άλλα τέτοια ερωτήματα που βασανίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σαφώς και εισπράττει όλο αυτό το κλίμα, σαφώς και ξέρει όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, όμως, είναι ένας προπονητής που έχει τη δική του φιλοσοφία και με αυτή θα πορευτεί. Πρώτα απ’ όλα ο Πορτογάλος σαφώς και γνωρίζει πως το πρόγραμμα είναι βαρύ και πως κάποιοι έχουν ανάγκη από ανάσες.

Δεν πρόκειται, ωστόσο σε καμία περίπτωση να ρισκάρει βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς γνωρίζει πως ο πρώτος μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τίτλου και επίσης ξέρει πως το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να το πάρει πάση θυσία. Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια γι’ απώλειες σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Προτεραιότητα του είναι η επιστροφή στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολείται με την Ευρώπη. Είναι άλλη ιστορία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα γίνει άλλη προσέγγιση και ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ να ανταπεξέλθει σε αυτά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον τίτλο για το Europa League.