«Φεύγει για τον Ολυμπιακό ο Λάτο»

Επιμένουν οι Ισπανοί ότι ο Τόνι Λάτο έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται να φύγει άμεσα από τη Βαλένθια.

«Φεύγει για τον Ολυμπιακό ο Λάτο»

Από την πρώτη στιγμή ο Τόνι Λάτο ήταν ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Τον Ισπανό άσο έχει ζητήσει ο Μίτσελ και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης προκειμένου να κλείσει ακόμα και τώρα η μεταγραφή.

Τα ισπανικά Μέσα επιμένουν πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ότι η μεταγραφή του 25χρονου μπακ έχει μπει στην τελική ευθεία και θα τελειώσει άμεσα. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της η ισπανική As αναφέρει ότι ο Τόνι Λάτο έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φύγει για την Ελλάδα.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως για τον ποδοσφαιριστή τη Βαλένθια υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της La Liga όπως η Μαγιόρκα, η Μπέτις, η Χετάφε και η Οσασούνα, αλλά εκείνος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Ίβηρες ο Τόνι Λάτο πιέζει τον Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για να φύγει άμεσα από τη Βαλένθια. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, όμως, θέλει να φύγει άμεσα από τις «νυχτερίδες» για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.