Ολυμπιακός: Εν αναμονή οριστικών και θετικών εξελίξεων για Σουάζο

Ο Γκάμπριελ Σουάζο είχε μία εξαιρετική πρόταση από την Μπεσίκτας, αλλά έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα τηρήσει το λόγο του, όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Τετάρτης (11/1).

Ολυμπιακός: Εν αναμονή οριστικών και θετικών εξελίξεων για Σουάζο

Στον Ολυμπιακό από μέρα σε μέρα ή από ώρα σε ώρα μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ.

Σε δύο περιπτώσεις είχαν εστιάσει οι Πειραιώτες, με τον Τόνι Λάτο να αποτελεί τη βασική επιλογή του Μίτσελ και τον Γκάμπριελ Σουάζο να έρχεται ως δεύτερη.

Την Τρίτη (10/1) επικρατούσε ένα «αλαλούμ» με τον Χιλιανό μπακ, καθώς οι συμπατριώτες του τον έστελναν στην Μπεσίκτας, αλλά όπως σημειώνει και το «ΦΩΣ» της Τετάρτης (11/1), ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και βρισκόμαστε εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων.

Η Μπεσίκτας πράγματι κατέθεσε μία εξαιρετική προσφορά στον Σουάζο, αλλά δεν είχε υπογράψει στους Τούρκους παρά τα όσα άφηναν να εννοηθεί οι Χιλιανοί. Ο μάνατζέρ του ήταν λογικό να κοιτάζει κι άλλες ομάδες όσο ο Ολυμπιακός τον είχε «σταντ μπάι», όμως, παρότι δημιουργήθηκε ένα «αλαλούμ», όλα δείχνουν ότι ο Σουάζο θα καταλήξει στον Πειραιά.

Το σίριαλ με τον Χιλιανό που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη μέρα ή το αργότερο έως την Πέμπτη (12/1) να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο παίκτης φέρεται αποφασισμένος να τηρήσει την προφορική συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.