Μαντζουράκης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ τα καλύτερα ρόστερ»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος. Τι είπε για τον Κώστα Φορτούνη.

Μαντζουράκης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ τα καλύτερα ρόστερ»

Στο Metropolis 95,5, ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε για τη μάχη του τίτλου 1, τη διαφορά μεταξύ των ομάδων, ενώ σχολίασε την απόδοση των Φορτούνη και Κωνσταντέλια.

Για τους παίκτες που παίζουν καλά όταν έχουν μείνει καιρό εκτός, είπε: «Υπάρχουν χαρακτήρες που αντιδρούν μέσα στο γήπεδο, αλλά ο Ντάντας πρέπει να συνεχίσει να έχει καλή απόδοση. Επανέρχεται και δείχνει να μην έχει αλλάξει τίποτα που έμεινε εκτός αγώνων για λίγο χρονικό διάστημα».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είχα πει πως θα ήθελα να δω πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά τη γκέλα, μετά την πρώτη ήρθε και η δεύτερη και μετά η τρίτη. Όλες οι ομάδες θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα, δεδομένου πως θα υπάρξουν και τα πλέι οφ.

Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Αυτό που έκανε η ΑΕΚ, αρχίζει και δίνει ηθικό στις υπόλοιπες ομάδες για να προσπαθήσουν περισσότερο. Η βαθμολογία δείχνει ποιος παραμένει φαβορί. Οι υπόλοιπες ομάδες που έρχονται από πίσω με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί αυτό το πισωγύρισμα των χαμένων βαθμών στα τελευταία τρία παιχνίδια. Οι δύο ομάδες που έχουν το καλύτερο ρόστερ είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει, έχει δυσκολία στο γκολ και επιζητά έναν οργανωτή που θα δώσει πράγματα στην επιθετική γραμμή.

Βέβαια τώρα άκουσα πως παίρνει έναν 34χρονο Βραζιλιάνο με μεγάλη καριέρα. Η μάχη του τίτλου δεν θα κριθεί μόνο στα ντέρμπι, αν και παίζουν σημαντικό ρόλο. Για μένα θα μετρήσουν πάρα πολύ τα ρόστερ των δύο ομάδων».

Για τον Φορτούνη: «Ο Φορτούνης μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω σε μια ομάδα. Δεν νομίζω πως θα παίξει με τρία δεκάρια ο Ολυμπιακός κόντρα στις ομάδες της πρώτης τετράδας, είναι διαφορετικό κόντρα στο Βόλο».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι προικισμένο παιδί, έχει ωριμότητα για την ηλικία του που θα τη ζηλεύει ο καθένας αλλά δεν πρέπει να αφήσουν πάνω του τα πάντα».