Ολυμπιακός: Δεν κοιτάζει μόνο τον Άβιλα η Σταντάρ Λιέγης

Η Σταντάρ Λιέγης θέλει τον Άβιλα, αλλά έχει στα υπόψη της και τον Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Δεν κοιτάζει μόνο τον Άβιλα η Σταντάρ Λιέγης

Την Δευτέρα (9/1) προέκυψε η πληροφορία που θέλει τη Σταντάρ Λιέγης να εξετάζει την περίπτωση του Άβιλα, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Μίτσελ.

Η αλήθεια είναι ότι οι Βέλγοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ισπανού μπακ εδώ και 20 μέρες. Δεν είναι δηλαδή τωρινό το ενδιαφέρον της. Ίσως να ξαναβγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Σταντάρ για τον ποδοσφαιριστή, επειδή σκοπεύει να κάνει την τελική της κίνηση για να τον αποκτήσει (πιθανότατα με δανεισμό).

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Άβιλα που δεν προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ στον Ρέντη, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να συνδέσει τον Ολυμπιακό με τη Σταντάρ Λιέγης.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος κάνει καταπληκτικά πράγματα στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σταντάρ.

Υπάρχει κι άλλος παίκτης που έχει στα υπόψη της ο βελγικός σύλλογος και φερόταν να έχει ψαχτεί για την περίπτωσή του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ και έφτασε στο σημείο κιόλας να τον στείλει στον Ολυμπιακό Β’ για το πρόσφατο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Η πιθανότερη εξέλιξη λοιπόν είναι να παραχωρηθεί κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Για να δούμε αν οι ματιές που έριχνε η Σταντάρ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στον Αφρικανό, μετατραπούν σε επίσημη πρόταση και ο Αγκιμπού ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ζινκερνάγκελ και πιθανότατα θα χαράξει και ο Άβιλα.