Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ρέαμπτσιουκ!

Η Μπολόνια «πολιορκεί» τον Ολυμπιακό για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, η Στρασμπούρ τον θέλει επίσης σαν τρελή και ο Μολδαβός περιμένει τις εξελίξεις πιθανότατα εντός της εβδομάδας. 

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ρέαμπτσιουκ!

Πριν από λίγες ώρες τα ΜΜΕ της Χιλής ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκάμπριελ Σουάζο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.

Προφανώς για να έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε επίσημη πρόταση για τον Χιλιανό αριστερό μπακ, πάει να πει ότι έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η Μπολόνια δεν το έχει κρύψει ότι τον θέλει τον παίκτη σαν τρελή. Μέχρι και άνθρωπο στην Ελλάδα έστειλε, προφανώς όχι μόνο για να τον δει στο ματς με τον Βόλο, αλλά και για να κάνει τις τελικές επαφές με τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε να επιτευχθεί το «deal».

Την ίδια στιγμή η Στρασμπούρ έχει εκφράσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της για τον Μολδαβό μπακ, ο οποίος μένει εν τέλει να φανεί τις επόμενες μέρες αν το ματς του Βόλου ήταν το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όπως και να ‘χει, η αντίστροφη μέτρηση για την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ έχει ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται όντως κοντά στον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, η μεταγραφή του «αντι-Ρέαμπτσιουκ» θα ολοκληρωθεί όταν αποχωρήσει ο Μολδαβός, με τους Ιταλούς να θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να τελειώσει το θέμα η Μπολόνια και ο παίκτης να πάει στους «ροσομπλού».