Έτσι έκαναν το «ντου» στο σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Σεπόλια - Ρόπαλα, ξύλα και πυροσβεστήρες

Τι έκαναν για να γίνουν... αόρατοι οι καταδρομείς - Λεπτομέρειες από την επίθεση που έγινε χθες

Έτσι έκαναν το «ντου» στο σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Σεπόλια - Ρόπαλα, ξύλα και πυροσβεστήρες

Περίπου 20-25 άτομα χωρίς κάποιο διακριτικό, πραγματοποίησαν μια στρατιωτικού τύπου αιφνιδιαστική επίθεση σε γειτονιά των Σεπολίων, με στόχο τα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ, στην διασταύρωση Αθανάτων με Αυλώνος, τα οποία όμως ήταν κλειστά.

Όπως αναφέρει το sepolia.net, oι επιδρομείς ήταν πεζοί, φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και ξύλα και μάλιστα έφεραν και πυροσβεστήρες.

Κατά την επίθεσή τους που κράτησε ελάχιστα λεπτά, αφού τα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ ήταν κλειστά, έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή και έριξαν κάτω μερικές μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, κυνήγησαν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε ελαφρά από ροπαλιά.

Οι χούλιγκανς ήρθαν από περιοχή πάνω από την Λιοσίων και μέσω της οδού Σιώκου, διέσχισαν το πάρκο ΑΤΛΑΣ σχεδόν τρέχοντας. Περίπου την ίδια διαδρομή ακολούθησαν και κατά την διαφυγή τους, την οποία κάλυψαν με σκόνη από τους πυροσβεστήρες, ώστε να μην είναι ορατοί.

Μέσα σε 10 περίπου λεπτά στην περιοχή κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πάνω από δέκα μοτοσυκλέτες συνολικά, οι οποίοι όμως παρά τις προσπάθειές του δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν τους δράστες.

Το γεγονός αυτό ήρθε σε συνέχεια άλλης παρόμοιας επίθεσης σε καφετέριες του Κολωνού το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ