Μάντζιος: «Τιμή η υποδοχή του κόσμου, δεν κρατήσαμε μπάλα»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν συγκινημένος από την υποδοχή των οπαδών του Άρη, αλλά δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα και την ήττα του Αστέρα. 

Μάντζιος: «Τιμή η υποδοχή του κόσμου, δεν κρατήσαμε μπάλα»

Η υποδοχή των φίλων του Άρη δεν ήταν δυνατό να αφήσει τον Άκη Μάντζιο δίχως ιδιαίτερα συναισθήματα μετά από τη μακρά συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν ωστόσο ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και φυσικά από το βαρύ 3-0 της ήττας της.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία γι’ αυτή την επιστροφή άσχετα που ήρθα σαν αντίπαλος. Δημιουργήσαμε αρκετά πράγματα, πετύχαμε εξίσου αρκετά σ’ αυτή τη διετία. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ιδιαίτερα συναισθήματα. Σίγουρα ήταν ιδιαίτερο αυτό που ένιωσα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Άρη μέσα από την καριέρα μου. Τους ευχαριστώ για την υποδοχή, ήταν τιμητικό για μένα. Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε πολλά. Η ομάδα απέκτησε τον σεβασμό όλων, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι κάναμε την καλύτερη πορεία των τελευταίων σαράντα χρόνων. Θεωρώ ότι βάλαμε τις βάσεις στην ομάδα ώστε να γίνει καλύτερη και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες για να πάει πιο ψηλά».

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ο Άρης δεν μας πίεσε, αλλά βρήκε δύο γκολ και τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Στη συνέχεια ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το επόμενο παιχνίδι».