Δακρυγόνα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ, μετά από ρίψεις αντικειμένων στην Αστυνομία!

Ένταση επικράτησε περίπου δύο ώρες πριν το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού στη Ν. Φιλαδέλφεια όταν οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημκών.

Δακρυγόνα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ, μετά από ρίψεις αντικειμένων στην Αστυνομία!

Αφόρητη έγινε ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και τους πέριξ χώρους από χρήση δακρυγόνων στην οποία προχώρησαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για 17η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, περίπου δύο ώρες πριν την σέντρα στο παιχνίδι, η ΕΛΑΣ έριξε δακρυγόνα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα στην πεζογέφυρα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για την κίνηση της.

Άλλοι αναφέρουν ότι η ΕΛΑΣ προχώρησε στην ενέργεια αυτή για προληπτικούς λόγους καθώς ήταν αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος έξω από το γήπεδο κι άλλοι ότι έγινε προς απάντηση ρίψης αντικειμένων αφού με μερίδα οπαδών υπάρχουν ...προηγούμενα για όσα έγινα στην Λιβαδειά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολη ενώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ένωσης που ήταν στον χώρο καθώς ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετά μικρά παιδιά.