ΠΑΕ ΑΕΚ: «Sold out το ντέρμπι - Προστατεύουμε την ομάδα μας»

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως η «OPAP Arena» θα είναι κατάμεστη στο αποψινό (8/1, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι ζητά από τους φίλους της. 

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Sold out το ντέρμπι - Προστατεύουμε την ομάδα μας»

Σπουδαίο ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (8/1, 19.30) στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο κόσμος των γηπεδούχων θα γεμίσει την «OPAP Arena» με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώσει sold out.

Παράλληλα καλεί τον κόσμο να προστατεύσει με τη συμπεριφορά του στην εξέδρα την ομάδα. Στην ανακοίνωση της η ΑΕΚ αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την τεράστια στήριξη όπως εκφράζεται με το sold out, για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ώθηση στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες μας!».

Και συμπληρώνει: «Πρέπει όμως να σημειωθεί πως είναι απαραίτητη η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στην OPAP ARENA, όσων έχουν εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας και θα βρεθούν στο παιχνίδι. Οι θύρες ανοίγουν στις 16.30.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση καθώς όλες οι θύρες είναι sold out, να μη φέρετε μαζί μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχετε εισιτήριο! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία για όσους έχουν μαζί τους παιδιά χωρίς εισιτήριο, αλλά και για τους υπόλοιπους κατά την είσοδο τους».

Καταλήγοντας η ΠΑΕ σημειώνει: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την νίκη! Στηρίζουμε την ΑΕΚ και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας στην κερκίδα!».