Τσέριν: «Ξεχωριστά ματς τα ντέρμπι»

Ο Τσέριν μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και τόνισε πως αυτά είναι ξεχωριστά ματς.

Τσέριν: «Ξεχωριστά ματς τα ντέρμπι»

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μίλησε ο Τσέριν, ο οποίος τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό αυτό το ματς.

Αναλυτικά ο Τσέριν μίλησε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έρχεται ένα ντέρμπι και είναι καλό που πήραμε νίκη στον προηγούμενο αγώνα. Τα ντέρμπι στο ποδόσφαιρο είναι κάτι το διαφορετικό, είναι διαφορετικά ματς από τα υπόλοιπα και δεν παίζει ρόλο αν ο αντίπαλος έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι κι εμείς νικήσαμε».

Για την ατμόσφαιρα: «Νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλά συναισθήματα, η ατμόσφαιρα θα έχει μεγάλη ένταση και περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Φυσικά, γνωρίζουμε πως η διαφορά είναι πλέον στους επτά βαθμούς, αλλά επίσης ξέρουμε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ… δρόμο, οπότε δεν θ’ αποφασιστεί τίποτα μεθαύριο, σ’ αυτό το παιχνίδι, το ξέρουμε. Όπως επίσης και στο μεθεπόμενο παιχνίδι, οπότε νομίζω πως το καλύτερο για εμάς είναι να συγκεντρωθούμε στον προσεχή αγώνα και να βγάλουμε την καλύτερη απόδοση που μπορούμε».

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Βεβαίως και είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και ανυπομονούμε γι’ αυτόν, διότι ως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το ματς είναι μπροστά μας και όπως είπα πριν, είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε σκληρά και ανυπομονούμε για την Κυριακή».