Στάικος: «Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος σχολίασε τη νίκη της ομάδας του στη Λιβαδειά αλλά και το γεγονός πως φίλοι της έμειναν εκτός γηπέδου. 

Στάικος: «Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα»

Ο Θανάσης Στάικος είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό:

«Είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα να κερδίσουμε εκτός έδρας και αυτή η νίκη για εμάς ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τον κατάλληλο αντίπαλο και στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς εκτός έδρας η οποία ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 1-3. Είχαμε ένα ημίχρονο που ήμασταν σοβαροί, συμπαγής , είχαμε κάποιες ευκαιρίες να βάλουμε γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε στο πρώτο 20λεπτο και θα μπορούσε ο Λεβαδειακός να μας ισοφαρίσει όπου σταθήκαμε τυχεροί σε δύο φάσεις , ωστόσο υπήρχε σωστή αντίδραση και πήραμε ένα παιχνίδι που άξιζαν οι ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν».

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουμε βελτιώσει θέματα που είχαμε στην άμυνα. Η ομάδα δούλεψε στη διακοπή, κάποια αποτελέσματα μας έδωσαν μία ψυχολογική ώθηση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, μην παρασυρθούμε από τα καλά αποτελέσματα, να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

Για τον αν ο ΠΑΣ μπορεί να αλλάξει τον στόχο: «Στόχος είναι να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις, δεν έχει αλλάξει κάτι, θέλει προσοχή όπως σας είπα. Μη ξεχνάμε που ήμασταν, δεν έχουμε κάνει κάτι φοβερό ακόμα, θέλει προσοχή και δουλειά για τη συνέχεια. Θέλω να πω κάτι άλλο. Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα. Μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους».