Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Ηπειρώτες για... φίλημα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άκρως αποτελεσματικός στη Λιβαδειά και πήρε σπουδαίο διπλό με 3-1 επί του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Ηπειρώτες για... φίλημα!

Με «όπλα» την αποτελεσματικότητα αλλά και την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού. Το τελικό 1-3 αδικεί ως ένα βαθμό τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο πρώτο 20λεπτο του β' μέρους πίεσαν αφόρητα τους Ηπειρώτες, ωστόσο δεν είχαν την ουσία, την οποία αντίθετα είχε και με το παραπάνω η ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ ουσιαστικά «σκότωσε» το ματς στο 65', όταν πέτυχε το δεύτερο γκολ του στην πρώτη επίσκεψή του στα καρέ των Βοιωτών στο β' μέρος. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Λεβαδειακός είχε τον πλήρη έλεγχο της μπάλας και πίεζε τους φιλοξενούμενους, το γκολ των οποίων ήταν ο ορισμός του «κόντρα στη ροή του αγώνα».

Το αποτέλεσμα φέρνει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα πρέπει να ανακάμψουν άμεσα στη συνέχεια ώστε να αποφύγουν τις επικίνδυνες θέσεις. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ συνεχίζει να παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το διάστημα πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, γεγονός που μόνο χαμόγελα μπορεί να δημιουργεί για την ομάδα του Θανάση Στάικου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-3

Σκόρερ: 88' Παναγιώτου - 45' Μπαλάν, 65' Εραμούσπε, 69' Παμλίδης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: 42’ Βρακάς, 53’ Κωνσταντινίδης – 53’ Πήλιος, 57’ Τζίνο, 78’ Παντελάκης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Κωνσταντινίδης (71’ Τζημόπουλος) Τσάπρας Μπάχανακ Βήχος (72’ Λουαλούα) – Χάμοντ Συμελίδης (79’ Μεχία) – Μουτίνιο Βρακάς (72’ Παναγιώτου) Νίκας (46’ Τορό) – Δούμτσιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας – Σόρια Παντελάκης Εραμούσπε Πήλιος – Καραχάλιος Ριένστρα (64’ Λιάσος) Τζίνο (89’ Νίνης) – Μορέιρα Παμλίδης Μπαλάν (86’ Σταματελόπουλος).