ΟΦΗ: Βγήκε ο ήλιος στο Ηράκλειο - Ξεκίνησε η εποχή Πουρσανίδη

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε νέα εποχή με τον Ηλία Πουρσανίδη να έχει ήδη αναλάβει χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

ΟΦΗ: Βγήκε ο ήλιος στο Ηράκλειο - Ξεκίνησε η εποχή Πουρσανίδη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας ανέλαβε να οδηγήσει τον ΟΦΗ στη νέα του εποχή. Μαζί του οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, θα προσπαθήσουν να τρέξουν το νέο πρότζεκτ ευελπιστόντας ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από πέρυσι η ομάδα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν.

Από πίσω τους βρίσκεται ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος θα εγγυηθεί για τα οικονομικά της ομάδας προκειμένου οι κρητικοί να σβήσουν μια και καλή τις κακές αναμνήσεις του παρελθόντος.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τα νέα καθήκοντα του Ηλία Πουρσανίδη:

«Ο Ηλίας Πουρσανίδης αναλαμβάνει απο σήμερα εκτελεστικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925», αναφέρει η ανακοίνωση των κρητικών, ενώ μια μέρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές είδαν και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να γεμίζουν, μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει ότι η νέα διοίκηση στηρίζει έμπρακτα τα λεγόμενά της.

Δεν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Μεγιάδο

Στα αγωνιστικά της ομάδας, χωρίς τον Μιγκέλ Μεγιάδο θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» (15/09 18.15 ΕΡΤ1).

Ο μέσος από την Αργεντινή δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλαο και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τον υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 14/09 με πρωινή προπόνηση και εκεί θα φανούν και οι προθέσεις του Έλληνα τεχνικού της ομάδας για την επιλογή της βασικής ενδεκάδας.