«Ολυμπιακός και Γερμανοί για Εμπουκού»

Τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία επαναφέρουν δυναμικά τον Ολυμπιακό για τον Ναθαναέλ Εμπουκού που δεν υπολογίζεται από τη Ρεμς.

«Ολυμπιακός και Γερμανοί για Εμπουκού»

Ο 20χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται μόνο στα ραντάρ των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και δύο γερμανικών συλλόγων. Συγκεκριμένα της Σάλκε και της Κολωνίας.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Εμπουκού παραμένει ψηλά στην ατζέντα των Πειραιωτών για την ενίσχυση στα φτερά της επιθετικής τους γραμμής, αλλά περιμένουν την κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνουν το «χτύπημά» τους, καθώς «αν μπουν στη διεκδίκηση του παίκτη τα κριάρια της Κολωνίας, τότε οι Γερμανοί θα έχουν το σαφέστατο προβάδισμα», όπως σημείωναν οι Γάλλοι.

Άφηναν να εννοηθούν με λίγα λόγια, ότι ο Εμπουκού σαν να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο προτού αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει προσθήκη πολύπειρου ανθρώπου του ελληνικού ποδοσφαίρου στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, έτσι ώστε να την ενισχύσει φέρνοντας νέες ιδέες στον σύλλογο. Φημολογείται ότι το νέο στέλεχος μπορεί να πιάσει δουλειά ακόμη και από την ερχόμενη εβδομάδα.