Ολυμπιακός: Ο Σάριτζ, η Νότιγχαμ και οι «Σειρήνες» από την Championship

Ο Σαμ Σάριτζ της Νότιγχαμ που έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό, απασχολεί και τις Σάντερλαντ, Μπέρνλι.

Ολυμπιακός: Ο Σάριτζ, η Νότιγχαμ και οι «Σειρήνες» από την Championship

Το όνομα του Σαμ Σάριτζ φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακό εδώ και λίγες μέρες. Είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες έχουν ανοικτές τις κεραίες τους στην αγορά ενός φορ και το όνομα του 24χρονου επιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ ακούστηκε για πρώτη φορά στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο Σάριτζ δεν θα μείνει στη Νότιγχαμ λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του και ψάχνεται να δει τι θα κάνει και ο ίδιος στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν λέγεται ότι παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και την ίδια στιγμή στο Νησί υποστηρίζουν ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Σάντερλαντ.

Οι «μαυρόγατες» ψάχνουν εναγωνίως για την απόκτηση ενός επιθετικού και το όνομα του Σάριτζ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της ατζέντα. Επίσης και η Μπέρνλι δείχνει να εξετάζει τον υψηλόσωμο (1.90μ.) επιθετικό για την ενίσχυσή της στη γραμμή κρούσης.

Αυτό που τονίζουν οι Άγγλοι είναι ότι ο Σάριτζ δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να φύγει από μία ομάδα της Premier League και να παίξει στην Championship.

Όπως και να ‘χει, στην παρούσα φάση μοιάζει ως δεδομένη η αποχώρηση του Σάριτζ από την Φόρεστ, καθώς αυτή θα είναι μία εξέλιξη που θα βολέψει και τις δύο πλευρές.

Το αν θα μετακομίσει ως δανεικός στον Ολυμπιακό ή όχι, είναι κάτι που θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να το μάθουμε. Κι αυτό, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τους Ελ Αραμπί, Μπακαμπού και Ουί Τζο για την επιθετική τους γραμμή. Μπορεί για τον Ουί Τζο να προκύψει κάτι από... Ασία μεριά, αλλά την περασμένη Τρίτη (3/1) στη Νίκαια ο Μπακαμπού φάνηκε να παίρνει μπρος. Οπότε, θέλει λίγες μέρες υπομονή για τις τελικές αποφάσεις.