Οριστικό! Επιστρέφει στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός και Άρης ήρθαν σε οριστική συμφωνία και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οριστικό! Επιστρέφει στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Άρη για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καμαρά θα παραχωρηθεί δανεικός στους «κίτρινους» έως το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη η συμφωνία των δύο κλαμπ περιλαμβάνει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2,5εκατ. ευρώ.

Ο Άρης δεν είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τον παίκτη με αγορά από τώρα, διότι κάτι τέτοιο δεν του το επιτρέπει το Financial Fair Play. Έτσι θα παίξει δανεικός για έξι μήνες και η αγορά θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Ο Αμπουμπακάρ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για να πιάσει δουλειά με τον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε θερμή εισήγηση το περασμένο καλοκαίρι του Πέδρο Μαρτίνς και γι' αυτό ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην αγορά του. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έκανε έξι συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού εκ των οποίων οι τέσσερις έγιναν στο Europa League, η μία στα προκριματικά του Champions League και άλλη μία στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι για τον Καμαρά είχε μιλήσει δημόσια ο Άλαν Πάρντιου τονίζοντας πως είναι παίκτης που ταιριάζει στα πλάνα του και είχε ζητήσει την απόκτηση του. Θεωρεί ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του.