Ζινκερνάγκελ: «Μερικοί συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψω»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μίλησε για το μέλλον του και αποκάλυψε πως αρκετοί συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον δουν και πάλι στα «ερυθρόλευκα».

Ζινκερνάγκελ: «Μερικοί συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψω»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης, όπου έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού αφήνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του, ο Δανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε πως υπάρχουν πρώην συμπαίκτες του που θα τον ήθελαν πίσω στο Λιμάνι.

«Ο καθένας ξέρει ότι πρόκειται για έναν απλό δανεισμό, οπότε δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα μείνω ή όχι. Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές , επειδή η ποδοσφαιρική καριέρα… τρέχει γρήγορα. Όμως, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου ακόμη», τόνισε αρχικά, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνάντηση που είχε με συμπαίκτες του στην Μαρμπέγια όπου ο βελγικός σύλλογος έκανε τη χειμερινή του προετοιμασία με τον Ολυμπιακό:

«Μερικοί θέλουν να επιστρέψω, μου είπαν ότι με ακολουθούν στα social media και ότι χαίρονται να με βλέπουν να πηγαίνω καλά».