Ολυμπιακός: Το σχήμα που «κλείδωσε» ο Μίτσελ και ο ρόλος της… γκέλας στα Γιάννενα

Ο Μίτσελ έχει «κλείδωσε» ένα συγκεκριμένο σχήμα με το οποίο πορεύεται, ενώ η απώλεια στα Γιάννενα τον ανάγκασε να πάρει αποφάσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το σχήμα που «κλείδωσε» ο Μίτσελ και ο ρόλος της… γκέλας στα Γιάννενα

Εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να προκάλεσε βαθμολογική ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη πλευρά έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα στον Μίτσελ και απ' ότι φαίνεται τα διάβασε. Ο Ισπανός προπονητής από εκείνο το ματς έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και έχει κλειδώσει κάποιες θέσεις.

Συγκεκριμένα σε κάθε προχωράει το πολύ σε δύο αλλαγές. Με τον Αστέρα Τρίπολης αυτή του Ανδρούτσου αντί του Βρουσάι ήταν αναγκαστική. Η δεύτερη ήταν ο Σωκράτης αντί του Ρέτσου που έπαιξε στην Ήπειρο. Ο νεαρός στόπερ δεν είχε και την καλύτερη εικόνα σε εκείνη την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Ήταν έκπληξη η επιλογή να μείνει ο Σωκράτης στον πάγκο σε εκείνη την αναμέτρηση. Έτσι έπαιξε με τον Αστέρα βασικός και το ίδιο έγινε και με τον Ιωνικό. Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν σε αυτά τα δύο παιχνίδια και ο Μίτσελ δείχνει να "κλειδώνει" το δίδυμο με Ντόι και Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας.

Όπως μετά από εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ υποχώρησε και ο Παϊτίμ Κασάμι. Συνήθιζε να είναι η πρώτη αλλαγή του Μίτσελ, ενώ στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο είχε παίξει βασικός. Ο Ελβετός έπαιξε στα Γιάννενα με αποτέλεσμα να προβληματίσει με την εικόνα του και από τότε δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό. Είναι παίκτες που πιστεύει ο Μίτσελ, αλλά αυτή τη στιγμή έχει κλειδώσει ένα σχήμα κάνοντας 1-2 διορθωτικές κινήσεις και φαίνεται ότι δύσκολα θα αλλάξει άποψη. Το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο θα είναι μία καλή ευκαιρία για να του αλλάξουν τη γνώμη.