«Σπόντες» του Ουντεμπάτζο για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Yπήρξαν αποφάσεις-ερωτηματικά»!

Ο Μόουζες Ουντεμπάτζο μετά το τέλος του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις λέγοντας ότι άφησαν ερωτηματικά...

«Σπόντες» του Ουντεμπάτζο για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Yπήρξαν αποφάσεις-ερωτηματικά»!

Με το ...βαμβάκι έσφαξε τη διαιτητική ομάδα του ντέρμπι ο Μόουζες Ουντεμπάτζο μετά το τέλος του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας και την ήττα των «κίτρινων», ο οποίος μίλησε για αποφάσεις… ερωτηματικό του «άρχοντα του αγώνα», στην κάμερα της NOVA.

Για τα αίτια της ήττας του Άρη τόνισε: «Ξέρουμε όλοι οι παίκτες πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για εμάς, τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που είναι ερωτηματικό. Δεν είναι δική μου δουλειά να τα κρίνω όμως. Δουλειά μου είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να γυρίσουμε σελίδα μετά από αυτό το αποτέλεσμα.Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, αλλά δεν μπήκαμε στον αγώνα όπως θα έπρεπε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά αυτό μας στέρησε κάτι καλύτερο».

Όσο για το γεγονός πως ο Άρης δεν έκανε ευκαιρίες είπε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει αυτό. Είχαμε κάποια αποτελέσματα που ήταν έκπληξη γενικά στο πρωτάθλημα, όπως η ήττα της ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξεπερνούν τις δυσκολίες και αυτό πρέπει να κάνουμε, έχουμε ματς σε λίγες ημέρες και πρέπει να το κερδίσουμε».