Ριβάλντο: «Έχει μείνει πίσω ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Ριβάλντο μίλησε για τη «μάχη» στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει χάσει έδαφος.

Ριβάλντο: «Έχει μείνει πίσω ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» φέτος για να ανατρέψει την κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του στο freetips247.com τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα.

«Ξέρω πως έχει στο ρόστερ του σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι συμπατριώτες μου Μαρσέλο και Ροντινέϊ, αλλά και ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία όμως είναι μεγάλη ομάδα και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα παλέψει για το πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Οι ποδοσφαιριστές που προανέφερα πιστεύω πως θα κάνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού πολύ χαρούμενους με τις εμφανίσεις τους», ανέφερε ο Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας σχολίασε και την πορεία του Νεϊμάρ, τον οποίο θεωρεί από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. «Βεβαίως και άξιζε η Αργεντινή να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάλεψαν σκληρά γι' αυτό. Τίποτα δεν κερδίζεις τυχαία. Το Μουντιάλ δεν είναι καθόλου εύκολο και τα πάντα κρέμονται από μια λεπτομέρεια. Όλες οι χώρες δίνουν μάχη για το τρόπαιο, αλλά μόνος ένας είναι ο πρωταθλητής. Ο Μέσι άξιζε αυτό το τρόπαιο και για αυτό τον υποστήριξα».