Ολυμπιακός: Η απάντηση του Βατσλίκ και η φημολογία για μεταγραφή (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ μία ημέρα μετά τη φημολογία περί μεταγραφής του στην Άλκμααρ ανάρτησε βίντεο από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Βατσλίκ και η φημολογία για μεταγραφή (vid)

Τα ρεπορτάζ των Ολλανδών την Τρίτη το μεσημέρι ανέφεραν ότι ο Τόμας Βατσλίκ βρέθηκε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Άλκμααρ. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν από τη χώρα της τουλίπας ο Τσέχος γκολκίπερ είχε συμφωνήσει με την ΑΖ, αλλά «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις.

Από την Άλκμααρ δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι ο Βατσλίκ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και ούτε καν πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και τα σημερινά (4/1) ρεπορτάζ στην Ολλανδία αναφέρουν πως πράγματι ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Ο ίδιος, πάντως, έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Βατσλίκ, μάλιστα μία ημέρα από την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε περί μεταγραφής του στην Άλκμααρ ανάρτησε βίντεο από το γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο Τόμας Βατσλίκ θυμίζουμε ότι έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο, αφού είχε τραυματιστεί σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Τσεχίας τον Σεπτέμβριο. Υπολογίζεται πως στα μέσα του μήνα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.