Γκαρσία: «Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ματέο Γκαρσία έστειλε το μήνυμα του για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Γκαρσία: «Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο Άρης και ο Ματέο Γκαρσία έστειλε το μήνυμα του ενόψει του μεγάλου αγώνα. Ο εξτρέμ των «κίτρινων» υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά ο Ματέο Γκαρσία μίλησε:

Η ευχή του για τη νέα χρονιά: «Σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για όλο τον κόσμο εύχομαι να είναι ένα ευλογημένο έτος, να είναι μια θετική χρονιά. Σε επίπεδο αγωνιστικό να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να είναι ψηλά στη θέση της βαθμολογίας».

Για το πως ολοκληρώθηκε η χρονιά: «Δεν κάναμε κάποια πράγματα που είχαμε βάλει ως στόχους, μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά αυτά και οι αποτυχίες θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα μαθήματά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας το 2023».

Για το αν είναι ευτυχισμένος με την επιτυχία της Αργεντινής και τον Μέσι: «Οπωσδήποτε, γι’ αυτό το 2022 σε κάποια πράγματα ήταν καλό, σε άλλα όχι, αλλά τόσο ο Μέσι όσο και η εθνική Αργεντινής μας έκανε περήφανους».

Για το δικό του σχόλιο για τον Μέσι: «Δεν χρειαζόταν για να αναγνωρίσουμε την ποιότητά του να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο, εντός εισαγωγικών είναι ένας θεός. Το ότι κατέκτησε το παγκόσμιο το άξιζε».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, από όσα έχει ζήσει: «Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να είμαστε πειστικοί στο παιχνίδι μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα δώσουμε όλα, κι αυτό είναι το μυστικό. Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».