Αλμέιδα: «Απόψε παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο, που είναι ο κόσμος μας»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε και στην απουσία του κόσμου της ομάδας του.

Αλμέιδα: «Απόψε παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο, που είναι ο κόσμος μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Να ευχηθώ πρώτα σε όλους μία καλή χρονιά. Οι ήττες δεν θα έπρεπε να δημιουργούν ανησυχία. Όπως αντιστοίχως στις νίκες ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα είναι καλά, ότι όλα είναι έτοιμα. Και οι ήττες δείχνουν πάντα την πραγματικότητα. Απόψε, υπήρξαν πολλά πράγματα.

Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για τα λάθη που κάναμε πριν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν ένα 4-2 ή 4-3 για εμάς. Η πραγματικότητα σου δείχνει ότι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 2-0 εις βάρος μας. Η ομάδα μας δεν έκανε συνήθως τα πράγματα που κάνει. Δεν ήμασταν ακριβείς σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε.

Γνωρίζαμε κάποια πλεονεκτήματα σε ατομικά χαρακτηριστικά παικτών του αντιπάλου που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν κάναμε αυτά που λέγαμε. Γνωρίζαμε τον χρόνο που θα είχαμε φτάσει για να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έφτασε εμάς, λόγω των δικών μας λαθών, με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Ο αντίπαλος έμεινε πίσω και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα κλείστηκε καλά ο αντίπαλος και έδιωχνε τη μπάλα όπως μπορούσε.

Για μένα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή κανείς δε σου χαρίζει τίποτα. Όταν κερδίζεις έχει μεγάλη αξία, γιατί κυνηγάς τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο αν περιμένεις κάποιος να σου χαρίσει κάτι δεν πρόκειται να συμβεί. Το ματς ήταν πολύ… μαζεμένο. Λίγος ο χρόνος παιχνιδιού, γιατί η μπάλα σταματούσε, αντί να κυλάει. Απόψε παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Που είναι ο κόσμος μας».