Λουτσέσκου: «Όλες οι συζητήσεις στην πόλη για αυτό το ματς, δίνουν περισσότερη διάθεση και πάθος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη

Λουτσέσκου: «Όλες οι συζητήσεις στην πόλη για αυτό το ματς, δίνουν περισσότερη διάθεση και πάθος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη, την προετοιμασία του αγώνα, αλλά και την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από 53 ημέρες, είπε: «Είναι πανέμορφο να παίζεις στην Τούμπα. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε άλλο γήπεδο. Είναι ωραίο να παίζεις σε μια καυτή ατμόσφαιρα που περιμένουμε και σε αυτό το ματς. Σίγουρα αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Για το νέο έτος και τι περιμένει απάντησε: «Πιστεύετε ότι μπορώ να προβλέψω το μέλλον; Κοιτάω την κάθε μέρα και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς».

Για το ματς με τον Άρη είπε: «Μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για δυο καλές ομάδες με ποιοτικούς παίκτες. Γνωρίζω το πάθος που υπάρχει σε αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και με αυτή τη σκέψη θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η προετοιμασία της ομάδας είναι διαφορετική από τη στιγμή που καλείται να παίξει ένα ντέρμπι: «Δεν μπορώ να πω ότι λέω κάτι διαφορετικό στους παίκτες μου. Σίγουρα θα είναι μια μάχη από τις δυο ομάδες για τη νίκη. Είναι σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τους πάρουμε. Σαφώς και όλες οι συζητήσεις στην πόλη για αυτό το ματς, δίνουν περισσότερη διάθεση και πάθος σε όλους. Αλλά εμείς πρέπει να μπούμε με σωστές αντιδράσεις, αποφασιστικότητα και να κάνουμε αυτό που πρέπει απέναντι σε έναν αντίπαλο που και αυτός θα παλέψει για τη νίκη».